Arad

Business (r)Evolution

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
304

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 14 iunie 2017, oamenii de afaceri din Arad și din județele învecintate sunt invitați să participe la Business (r)Evolution

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria națională de conferințe dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, Proiectul Business (r)Evolution este dedicat antreprenorilor, aducând în atenția acestora soluții de dezvoltare, digitalizare și de management performant.

Antreprenorii din Arad și din județele învecinate sunt invitați să participe miercuri, 14 iunie 2017, începând cu ora 08:30, la întâlnirea cu experții cheie invitați la Business (r)Evolution, precum și cu reprezentanți ai organizațiilor și companiilor locale importante, cum sunt dl. Jurgen Schunn, Președinte AutoSchunn, dl. Cimi Enache, Project Manager CCIA Arad sau d-na Mihaela Breaz, Director Executiv CNIMMPR Arad. Evenimentul se desfășoară la Hotel Continental Forum Arad și este structurat în 3 sesiuni: consultanță și soluții pentru management performant, impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerii și o sesiune de workshop cu tema: Brandul de angajator.

,,Revenim la Arad într-un moment cheie al anului 2017 după o serie excelentă de conferințe la Iași, Brașov și București. Putem face acum un pre-bilanț al primei jumătăți de an în condițiile în care în acest moment specialistii promovează două idei divergente la nivel economic: vârful creșterii economice este în fața noastră și urmează să îl atingem, respectiv vârful de dezvoltare economică se află în spate, aflându-ne acum pe panta descedentă dar încă pozitivă a creșterii. Contextul la nivel global este deasemenea neobișnuit: 2017 este al doilea an în care ,,foarte improbabilul’’ se întâmplă. Antreprenorilor si managerilor care vor participa la Business (r)Evolution - Arad, le vom oferi solutii de transformare a informației în profit în condițiile în care lumea se schimbă”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la Arad va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani, iar dl. Cimi Enache – Project Manager în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad va deschide prima sesiune cu o perspectivă asupra modului în care este percepută evoluția economică de către mediul de afaceri local.

În prag de modificare a Codului Fiscal, anterprenorii prezenți vor putea obține răspunsuri și consultanță fiscală despre taxe și legislație prin reprezentantul PwC România - Adriana Costea, în timp ce Laura Sachelarie - Senior Segment Manager Telekom va prezenta soluții de optimizare a costurilor adaptate fiecărui tip de business.

Roxana Mircea - Managing Partner REI Finance Advisors va prezenta audienței modalitățile de accesare și utilizare inteligentă a fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, iar Elena Badea și Alexandra Cernian (Valoria) vor trasa strategiile de conținut în social media și vor sublinia elementele de succes pentru campaniile de social media.

În condițiile în care forța de muncă este stimulată în 2017 pe de-o parte de creșterea economică, pe de altă parte de presiunile de majorare salarială în administrație, este tot mai important ca antreprenorii să caute noi modalități de a își responsabiliza angajații. În acest sens, Mihaela Breaz, Director Executiv CNIPMMR Arad va puncta cele mai recente strategii in domeniu. Tot în sprijinul consolidării relației angajat-angajator, în sesiunea de workshop, Elena Badea, Managing Partner Valoria, va arăta cum poți să atragi, să reții și să îți motivezi angajații.

Domnul Dumitru Ion, General Manager Kompass România, va prezenta, pentru prima dată în România, o soluție modernă, inovativă de generare de lead-uri de vanzări și de suport în managementul relațiilor cu clienții, folosind Big Data și algoritmi de "Sales Intelligence". România este a 8-a țară europeană în care această aplicație este disponibilă, după Franța, Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Spania și Elveția.

Invitatul special al conferinței, domnulJurgen Shunn va împărtăși din experiența dânsului de antreprenor. Care au fost obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului în cariera dar și metodele prin care le-a depășit, ajungând astăzi să dețină unul din cele mai de succes business-uri din țară - Auto Schunn, companie în plină dezvoltare, ce anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 36 milioane de euro.

Participarea la eveniment este gratuită (în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie) și necesită înscrierea pe site-ul www.doingbusiness.ro, in pagina dedicata evenimentului, unde este disponibilă și agenda completa a conferintei.

Business (r)Evolution este organizat de Doingbusiness.ro cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad si CNIPMMR- Arad, in parteneriat cu Telekom Romania, si este sustinut de Alpha Bank, PwC și Valoria. Partenerii media ai evenimentului de la Arad sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, calendarevenimente.ro, spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, arad24.net, MANPRES, aradeni.ro, timisoreni.ro. După conferința de la Arad, Business (r)Evolution va continua în toamnă cu noi ediții la Târgu Mureș, Craiova, Piatra Neamț și Oradea.

Despre Doingbusiness.ro

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2016 de către doingbusiness.ro sunt disponibile aici.