Arad

Bucurie In Miscare Arad

Bucurie In Miscare Arad

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
333

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, vine la Arad !

În zilele de 13 și 14 mai, toți locuitorii din Arad sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, la Terenul de Sport “Moise Nicoară” (sâmbătă 13.05) şi în Parcul Mihai Eminescu (duminică, 14.05).

Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduc din nou, în orașul nostru, Bucurie în mişcare, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Timp de două zile, la Arad, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii.

Vă așteptăm să vizitați zonele amenajate special pentru voi la Baza Sportivă “Moise Nicoară” și în Parcul Mihai Eminescu din Arad:

Caravana “Jocurile copilăriei: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț; Zona cu activități creative și de îndemânare; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse; Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie; Zona cu meșteșuguri și Zona cu bunătăți de toate felurile.

Sambata - 13.mai - 10:00-20:00 la Terenul de Sport "Moise Nicoara"
Mașina Bucuriei (Jocuri interactive, jocuri de masa si jocuri distractive pentru copii) - 11:00-15:00; Competitie de MiniFotbal - 11:000; Streetball - 15:00; CageSoccer (fotball în cușcă, 3vs3); Teren de Badminton; Tir cu Arcul (ventuze); Teren de Volei
Slow Biking (in linie dreaptă) (17:00); Boules/Petanque (Jocuri de iarba) de la 10:00-16:00; Ski pe iarbă (10:30-11:30, 14:30-15:30); Fun Tenis; Tenis de Masă; Zid de cățărare (copii)

Duminica - 14.mai - 10:00-20:00 în Parcul Eminescu
Competitie CageSoccer - 14:00; Tir cu Arcul (Ventuze); Badminton; Basket (competitie aruncari) si Thunder - 10:00, 14:00, 16:00, 18:00; Volei; SlowBiking cu Pegas (traseu); SlakLine; Ski pe iarba (traseu); Target Football (obligata) - cu premii - 11:00, 17:00; Ora de Fitness cu Ruben – 17:00; CrossFit; Crosul copiilor; Role (traseu)
Fun Tenis; Zid de cățărare (copii)

Organizatorii mai pun la dispoziţie Zona cu jocuri de team-building și Zona de relaxare și board-games pentru tineri.

Pentru proba de slow biking, Pegas asigură 3 biciclete.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.
În cadrul “Bucurie în Mișcare Arad”, toți cei care au luat parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră.

„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Ne dorim implicarea a cât mai multor persoane din Arad care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.
Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).
Organizator Bucurie în Mişcare Arad 2017: Asociaţia Terran Sports Arad

Partenerii locali Bucurie în Mişcare Arad 2017: Primăria Municipiului Arad, Direcţia Judeţeană de Sport Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Colegiul Naţional Moise Nicoară, Mașina Prieteniei, Asociatia Outdoor Life, Sala de Catarat OneMove Arad, Centrul De Închirieri Biciclete SBikeS Arad, Asociația Mobilizează-te!, Academia Brosovsky, MersiRUBEN, CrossArad, Palatul Copiiilor Arad, UltimateFrisbeeOperation Arad, ARQ și KissFM Arad.


Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai - 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even www.11even.ro cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro